Over Ons

Senzimi is er om mensen, met een droge, makkelijk geïrriteerde en gevoelige (hoofd)huid, die op zoek zijn naar een effectieve, voedende en beschermende dagelijkse huid- en haarverzorging, op een natuurlijke manier te helpen.

Terug naar de basis
Het idee om Senzimi huid- en haarverzorging te ontwikkelen is ontstaan, nadat we spraken met familie en vrienden die symptomen vertoonden van huidaandoeningen, meestal geassocieerd met eczeem, rosacea en algemene overgevoeligheid. Daarna zijn we een stap verdergegaan en hebben we besloten om het grote publiek hierover te interviewen. Tijdens deze interviews werd ons al snel iets duidelijk, namelijk consumenten worden slecht geïnformeerd en raken in verwarring!
De combinatie van zogenaamd hightech cosmetica en de huidige omslag naar natuurlijke en biologische producten heeft geleid tot verwarring en wantrouwen in de etikettering en beschrijvingen van de gevoelige huidproducten. De consument weet niet of een product echt geschikt is voor hun huid of alleen is ontworpen om op die manier te worden weergegeven.

Transparantie is het beste beleid

Er is veel verwarring over ingrediënten en waar de verschillende merken echt voor staan. Onze houding ten opzichte van deze en andere zaken is duidelijk: wij geloven in transparantie.

Mensen met een gevoelige huid zijn waarschijnlijk beter geïnformeerd over hun huid dan mensen met een normale huid, dus het is logisch dat zij dan ook weten welke ingrediënten en producten te vermijden. Wij geven er de voorkeur aan alle feiten duidelijk en begrijpelijk op een rijtje te zetten, zodat u hieruit uw eigen conclusie(s) kan trekken.

We hebben ons huiswerk gedaan

Vanaf de eerste dag, is onze focus geweest om te praten en te luisteren naar mannen en vrouwen over hun vereisten voor huidverzorging. We onderzoeken en testen historische- en hedendaagse actieve ingrediënten die verkrijgbaar zijn om u te helpen. Wij werken met onafhankelijke cosmetische wetenschappers om onze producten te ontwikkelen en ze vervolgens te onderwerpen aan strenge tests. Zowel in het laboratorium en als onderdeel van formele dermatologische testen met behulp van vrijwilligers die specifieke huidklachten hebben. Het kost tijd, maar wij geloven in het resultaat. Simpelweg gezegd, we hebben het gevoel dat we uw huidproblemen en voorkeuren begrijpen en hierdoor in staat zijn om te bepalen en te testen welke ingrediënten het beste werken.

Praat met ons

Wij vinden het prettig om onze producten te ontwikkelen samen met u. Bij Senzimi geloven we dat communicatie een tweerichtingsproces is. Openlijk nodigen wij onze klanten uit om betrokken te raken. Communicatie met ons is mogelijk via Facebook, het e-mail adres, de nieuwsbrief en uiteraard telefonisch. Wij vertrouwen op uw feedback om te weten te komen wat we goed en verkeerd doen. Dus als u opmerkingen heeft, laat het ons weten! info@senzimi.nl